Låt oss värdera ditt dödsbo eller bohag – Tryggt & Pålitligt

LÄS MER
0790-24 39 74

Värdering av dödsbo – Värdering av Bohag

För att kunna utföra en värdering av det som ni önskar att förmedla vidare måste vi alltid se vad det är för något som ni önskar att få uppköpt av oss.

Vi kan göra detta på två olika sätt:

1 Vi kommer ut och gör en visuell kostnadsfri besiktning på plats. Vi tar fram och presenterar en värdering som i sin tur kan leda till att ni använder några av våra övriga tjänster. Exempelvis om ni från början bara hade tänkt sälja ert dödsbo så kan vi även värdera samt köpa upp ert bohag.

2 Bifoga bilder på ert bohag eller bostaden via antingen mail eller MMS.

Telefon : 0790-24 39 74.

Försök ta 1 till 2 överblickskort för varje rumsutrymme. Är det endast bohaget ni vill ha värderat räcker det att ni fotar detta. Varje enstaka föremål behöver inte nödvändigtvis fotas då vi utgår från en standard nivå när det kommer till kläder, porslin etc.

Antika eller speciella föremål?
Misstänker ni att ni har föremål av högre värde kan ni med fördel fota dessa separat, så att vi får specifika bilder för just dessa objekt samt även på eventuella signaturer/märkningar.

Är ni osäkra på värdet eller misstänker att vissa föremål kan ha ett högre värde än normalt är det bara att fråga oss. Vi värdesätter samt köper upp dessa föremål. Vill ni hellre gå vidare och sälja via auktion eller antikloppis hjälper vi så klart till med detta.

Ni får garanti på allt vi gör – Vi är försäkrade

Varmt välkommen att kontakta oss!

Chatta med oss