Låt oss röja & forsla bort ditt dödsbo eller bohag – Pålitligt & Tryggt

Bortforsling av dödsbo – Bortforsling av Bohag

När ni väljer att anlita oss för bortforsling samt tömning av ett helt bohag utför vi allt som behövs för att säkerställa att bostaden blir nyckelfärdig inför nästa innehavare av bostaden. Vi räknar i arbetet alltid med att vi utför alla de olika slags demonteringar som kan behövas samt sortering och nedpackning i hemmet. Även alla tavelspikar/skruvar tas bort från väggarna.

Som kund behöver ni aldrig tänka på att ni själva behöver demontera ner allt eller förbereda genom att tömma hyllor eller förvaring ner i flyttlådor eller säckar, eftersom vi ändå sorterar upp alla de olika föremålen så att de kommer till exakt rätt slutstation. Detta är något som vi märkt verkligen uppskattas stort av våra kunder, eftersom man endast behöver tänka på att ta ut just de föremål som man själv önskar behålla.

Det går även bra att tydligt märka upp alla dessa objekt som ni önskar bevara bland de anhöriga, så att vi därefter kan packa ner samt leverera dessa vidare till önskad plats.

1. Först kommer vi på ett besök för att ta reda på omfattningen av själva jobbet och om ni vill bli av med alla föremålen i bostaden kan vi åta oss att ta hand om det.

2. Vi tömmer dödsboet, sorterar, packar, forslar bort, sanerar och till sist städar dödsboet.

3. Vi skänker till missionskyrkan, samt till olika boenden och hem och ser till att allt kommer till användning. Det som blir över kör vi till återvinningen.

4. När vi har tömt dödsboet inklusive förråd, källare samt andra utrymmen flyttstädar vi dödsboet, huset eller bohaget.

Ni får garanti på allt vi gör – Vi är försäkrade

Varmt välkommen att kontakta oss!

Chatta med oss