Låt oss röja & forsla bort ditt dödsbo eller bohag – Tryggt & Pålitligt

Bortforsling av dödsbo – Bortforsling av Bohag

När du väljer att anlita oss för bortforsling samt tömmning av hela bohag utför vi allt som behövs för att säkerställa att bohaget blir nyckelfärdigt inför nästa innehavande av boendet.

Vi räknar alltid med arbetet för att kunna utföra alla de olika slags demonteringar som kan behövas samt sorteringen och nedpackningen inne i hemmet. (Även alla tavelspik/skruvar tas bort från väggarna)

Ni som kund behöver aldrig tänka på att själva behöva demontera ner allt eller förbereda med tömningen av hyllor eller förvaringar ner i lådor eller säckar, eftersom vi ändå sorterar upp alla de olika föremålen så att de kommer till exakt rätt slutstop.

Detta är något som verkligen uppskattas stort utav våra kunder, eftersom man endast behöver tänka på att ta ut just de föremålen som man själv önskar vilja behålla.
Går även bra att tydligt märka upp alla dessa objekt som önskas bevaras bland de anhöriga där vi då även sedan kan packa ner samt leverera detta vidare till er önskade plats.

1. Först kommer vi på ett besök för att ta reda på omfattningen av själva jobbet. Om ni vill bli av med alla föremålen i bostaden kan vi åta oss att ta hand om detta.

2. Vi tömmer dödsbo, sorterar, packar, forslar bort, sanerar och städar dödsbot.

3. Vi skänker till missionskyrkan, samt till olika hem och boenden och ser till att allt kommer till användning på något sätt. Det som blir över kör vi till återvinningen.

4. När vi har tömt dödsbot inklusive källare, förråd och andra utrymmen så flyttstädar vi dödsbot, bohaget eller huset.

Ni får garanti på allt vi gör – Vi är försäkrade

Varmt välkommen att kontakta oss.

Chatta med oss