Dödsbo Varberg

Tömning, värdering, bortforsling,
städning samt uppköp av dödsbon

Vi hjälper till med dödsbon i Varbergs kommun

Välkommen till Antikgruppen i Varberg – vi hjälper er om ni behöver hjälp med ett dödsbo!

Ett dödsfall innebär en lång process med sorg men även en massa detaljer som måste tas om hand vilket kräver mycket av den eller de som måste ordna med allt. Mycket av detta hjälper en begravningsbyrå till med. Det vi kan hjälpa till med kan vara att tömma ett dödsbo och städa ur det. Vi kan även värdera och köpa in ett dödsbo. Allt detta kräver mycket energi så vi hjälper gärna till och avlastar er.

Vi kan vara behjälpliga i Varbergs kommun med omnejd men naturligtvis även på andra orter om det skulle vara aktuellt.

Det bästa är om ni kontaktar oss och beskriver uppdraget så noga det är möjligt. Det görs bäst genom att skicka ett mejl med bifogade foton som kompletterar beskrivningen. Men om det känns krångligt så ring oss gärna så diskuterar vi oss fram till en passande lösning. Vi har även möjligheten att komma ut på plats för att göra en bedömning.

Vi kan hjälpa till med det som önskas om det så enbart är att forsla bort något till exempelvis kommunens återvinning. Eller, om ni vill att vi tar hand om hela uppdraget från början till slut, i så fall är det bara att ge oss nyckeln så löser vi det.

Om vi tar hand om allt så kan det vara bra att först reda ut om det är något som ska behållas. Säkerligen ska anhöriga dela upp en hel del av bohaget. Om någon transport behövs i detta läge kan vi hjälpa till med det.

Det kanske även behövs hjälp med att transportera något om det ska säljas på exempelvis second hand, auktionskammare eller kanske på loppis. Allt detta kan vi hjälpa till med. När bostaden därefter är tömd kan vi städa den och göra den fräsch för den eller de som ska flytta in.

I Varberg erbjuder vi flera olika tjänster, som exempelvis följande:

* Värdering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av dödsbon eller hushåll
* Tömning av dödsbon eller hushåll
* Bortforsling av dödsbon eller hushåll
* Städning av dödsbon eller hushåll
* Sanering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av möbler

Tryggt, Pålitligt och Säkert

Hjärtligt välkommen till oss på Antikgruppen i Varberg.

Kontakt

Ni får garanti på allt vi gör – Vi är försäkrade

Varmt välkommen att kontakta oss!

Chatta med oss