Dödsbo Uddevalla

Bortforsling, tömning, värdering,
uppköp samt städning av dödsbon

Vi hjälper till med dödsbon i Uddevalla kommun

Varmt välkommen till Antikgruppen i Uddevalla – vi hjälper till med dödsbon!

Vid ett dödsfall är det ofta en mycket långvarig och tung process som inleds. Sorgearbetet tar mycket energi i anspråk och det kanske inte är så lätt att ta hand om allt som måste göras. I detta läge kan säkert en begravningsbyrå avlasta mycket men när det gäller ett dödsbo med allt det praktiska är det kanske för mycket som måste tas om hand.

I detta läge kan vi vara en hjälpande hand när det gäller att tömma ett dödsbo och städa ur det. Exempel på annat som vi kan hjälpa till med kan vara att vi värderar och köper upp ett dödsbo, exempelvis här i Uddevalla kommun.

Om det är så att ni önskar hjälp med ert dödsbo är det bra om det finns möjlighet att beskriva uppdraget så noga som möjligt. Enklast är att beskriva detta i ett mejl och då samtidigt bifoga foton så att vi får en bra bild av det som behöver göras.

Men kontakta oss gärna om detta låter krångligt så kan vi säkerligen komma fram till något över telefon istället, vi hjälper till så klart. Ofta kommer vi även ut på plats för att bättre kunna bilda oss en uppfattning över uppdraget.

Vi hjälper till med det som önskas av oss vilket kan betyda att vi tar hand om hela uppdraget från början till slut. Önskas enbart hjälp med vissa delar så löser vi det också.

När vi tar hand om ett helt uppdrag kan det först vara bra att reda ut om något ska behållas. Släktingar och familj kommer säkerligen att dela upp en hel del av bohaget men en del kanske ska säljas, kasseras eller skänkas.

Om hjälp med transporter behövs i detta skede kan vi hjälpa till att köra bort vissa saker till exempelvis second hand, auktionskammare, kommunens återvinning och så vidare. När bostaden är tömd kan vi hjälpa till med städningen om det skulle vara aktuellt.

Här i Uddevalla kommun erbjuder vi flera olika tjänster, exempelvis följande:

* Värdering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av dödsbon eller hushåll
* Tömning av dödsbon eller hushåll
* Bortforsling av dödsbon eller hushåll
* Städning av dödsbon eller hushåll
* Sanering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av möbler

Tryggt, Pålitligt och Säkert!

Varmt välkommen till oss på Antikgruppen här i Uddevalla. Vi är behjälpliga i hela Uddevalla kommun men även på andra platser längre bort än så.

Kontakt

Ni får garanti på allt vi gör – Vi är försäkrade

Varmt välkommen att kontakta oss!

Chatta med oss