Dödsbo Trollhättan

Tömning, bortforsling, städning,
värdering samt uppköp av dödsbon

Hjälp med dödsbon i Trollhättans kommun

Om ni behöver hjälp med ett dödsbo i Trollhättans kommun eller på annan ort så hjälper vi er – välkommen till oss på Antikgruppen.

Ett dödsfall innebär ofta en stor omställning med en tung sorg. I detta skede kan det vara bra att veta att det finns hjälp att få. Ofta hjälper begravningsbyrån till med olika delar men de kanske inte hjälper till med allt. Det vi då kan hjälpa till med kan vara att tömma ett dödsbo samt städa ur det. Vi kan även värdera och köpa upp vissa dödsbon.

Om ni önskar hjälp med ert dödsbo och önskar att anlita någon är ni välkommen att fråga oss om en offert eller ett prisförslag. Det bästa är då att försöka beskriva uppdraget eller det som ni önskar hjälp med så gott det går. Företrädesvis görs detta i ett mejl så ingående som möjligt med bifogade foton som kompletterar bilden. Det gör det lättare för oss att lämna en offert.

Låter allt detta krångligt så kan vi gärna ta en diskussion via telefon så hjälps vi åt med denna beskrivning istället. Ofta kan vi även komma ut på plats för att på så sätt få en bra bild över det som behöver göras.

Om hjälp önskas kan vi ta hand om vissa delar eller ett helt uppdrag från början till slut.

När vi tar hand om hela uppdraget kan vi hjälpa till att transportera vissa delar av bohaget till vänner, släktingar eller familj, om det önskas. Om något ska säljas kan vi hjälpa till att transportera det till auktionskammare, second hand eller kanske till loppis. Vi kan även forsla bort vissa saker som kanske ska kasseras om det skulle vara aktuellt.

När allt är klart och bostaden är tömd kan vi hjälpa till med städningen. Vi hjälper till med det som önskas av oss.

Vi erbjuder flera tjänster i Trollhättans kommun som exempelvis följande:

* Värdering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av dödsbon eller hushåll
* Tömning av dödsbon eller hushåll
* Bortforsling av dödsbon eller hushåll
* Städning av dödsbon eller hushåll
* Sanering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av möbler

Tryggt, Pålitligt och Säkert!

Vi är behjälpliga i hela kommunen men även längre bort om det önskas. Välkommen till oss på Antikgruppen i Trollhättans kommun.

Kontakt

Ni får garanti på allt vi gör – Vi är försäkrade

Varmt välkommen att kontakta oss!

Chatta med oss