Dödsbo Marks kommun

Bortforsling, tömning, städning,
värdering samt uppköp av dödsbon

Hjälp med dödsbon i Marks kommun

Kontakta gärna oss på Antikgruppen om ni önskar hjälp med ett dödsbo i exempelvis Marks kommun – Välkommen!

Ett dödsfall innebär oftast en lång process med tung sorg och inledningsvis kan det vara en chock som gör oss alla handlingsförlamade. Då känns det skönt att få stöd på olika sätt. En begravningsbyrå hjälper ju till med vissa saker. Vänner och familj stöttar på sitt sätt.

Dock är det en mängd praktiska saker som måste tas om hand när det gäller bostaden med allt bohag. Där kan vi hjälpa till med olika former av tjänster så som att tömma en bostad samt städa ur den så att ett överlämnande till nästa hyresgäst eller ägare går smidigt. Andra tjänster som vi kan hjälpa till med kan vara att värdera dödsboet samt ibland köpa in det.

Om ni önskar hjälp med all detta eller vissa delar så fråga oss gärna om ett prisförslag eller en offert. Bäst är om detta kan ske via ett mejl där uppdraget beskrivs så väl det är möjligt. Bifoga gärna foton som kompletterar beskrivningen.

Känns allt detta krångligt och tungt så är det bara att kontakta oss så hjälps vi åt. Vi kommer även ut på plats ibland om det är möjligt, för att då bilda oss en uppfattning om uppdraget. Ju bättre uppfattning vi får om uppdraget desto lättare är det att lämna ett pris som är rätt.

Vi hjälper till med det som önskas av oss vilket kan betyda att vi sköter om uppdraget från början till slut. Ett mindre upplägg kan vara att vi enbart hjälper till med vissa delar som exempelvis bortforsling av något som är tungt att hantera.

När vi tar hand om hela uppdraget kan det betyda att vi hjälper till att transportera bort vissa delar av bohaget till övrig familj, släktingar eller vänner. Vissa delar kanske ska säljas på auktionskammare, second hand eller kanske på Loppis. Vi kan även transportera bort vissa saker som kanske ska kasseras, exempelvis till kommunens återvinning.

Sedan när allt är klart kan vi hjälpa till med städningen av bostaden om det skulle vara aktuellt. Vi hjälper till med allt som önskas av oss.

Exempel på tjänster som vi erbjuder här i Marks kommun är exempelvis följande:

* Värdering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av dödsbon eller hushåll
* Tömning av dödsbon eller hushåll
* Bortforsling av dödsbon eller hushåll
* Städning av dödsbon eller hushåll
* Sanering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av möbler

Tryggt, Pålitligt och Säkert!

Vi hjälper till i hela Marks kommun som exempelvis Skene, Örby, Fritsla, Horred, Sätila och så vidare samt centralorten. Önskas hjälp längre bort så löser vi oftast det. Varmt välkommen till oss på Antikgruppen.

Kontakt

Ni får garanti på allt vi gör – Vi är försäkrade

Varmt välkommen att kontakta oss!

Chatta med oss