Dödsbo Kungälv

Städning, tömning, värdering,
bortforsling samt uppköp av dödsbon

Behöver ni hjälp med ett dödsbo i Kungälv med omnejd?

Välkommen till Antikgruppen i Kungälv – vi hjälper er!

Ett dödsfall och allt som det medför är oftast mycket tungt att hantera och det kräver en hel del energi då det är mycket som måste tas om hand. Vi är redo att hjälpa till om avlastning önskas.

Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara att tömma dödsboet och städa det inför överlämnandet till en ny hyresgäst eller en ny ägare. Vi kan även värdera samt köpa upp ett dödsbo. Önskas hjälp med transporter så hjälper vi till med det, exempelvis om något ska forslas bort.

Vi kan vara behjälpliga i Kungälv med omnejd men även på andra orter om det önskas.

När vi tar hand om dessa uppdrag finns det ju lite olika typer av upplägg beroende på önskemål. Kontakta oss gärna och beskriv då gärna uppdraget så noga som det är möjligt. Det bästa vore om det går att skriva ner allt i ett mejl samt bifoga foton för att bättre få en bild över vad som behöver göras. Men om det känns krångligt så är det bara att ringa så kan vi säkert hjälpas åt. Vi kan även komma ut till er för att på så sätt få en bra bild över omfattningen.

Ett uppdrag kan innebära allt ifrån att ni ger oss nyckeln så att vi sköter om allt, till att vi enbart kommer för att hjälpa till med något visst moment, exempelvis att köra bort något otympligt.

När vi tar hand om allt från början till slut är det bra om ni först funderar på vad ni ska behålla och vad som ni inte ska behålla. Om det behövs någon form av transport i detta skede hjälper vi gärna till med det. Kanske behövs det någon transport till kommunens återvinning om det är vissa delar av bohaget som ska kasseras eller som inte ska användas mer.

Kanske ska vissa delar av bohaget säljas, exempelvis via en auktionskammare, second hand eller kanske loppis. Behövs det någon transport då så löser vi det också. När bostaden väl är tömd kan vi hjälpa till med städningen så att det är fräscht vid överlämnandet.

Vi kan i Kungälv erbjuda ett flertal olika tjänster, exempelvis följande:

* Värdering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av dödsbon eller hushåll
* Tömning av dödsbon eller hushåll
* Bortforsling av dödsbon eller hushåll
* Städning av dödsbon eller hushåll
* Sanering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av möbler

Tryggt, Pålitligt och Säkert

Varmt välkommen till oss på Antikgruppen i Kungälv.

Kontakt

Ni får garanti på allt vi gör – Vi är försäkrade

Varmt välkommen att kontakta oss!

Chatta med oss