Dödsbo Alingsås

Tömning, bortforsling, värdering,
uppköp samt städning av dödsbon

Vi hjälper gärna till med ert dödsbo i Alingsås

Hjärtligt välkommen till oss på Antikgruppen i Alingsås!

I denna ofta mycket svår stund som ett dödsfall innebär kan vi hjälpa till att avlasta er när det gäller dödsboet. Vi har lång erfarenhet av tömningar, värderingar, dödsbostädningar, flyttstädningar och så vidare. Vi kan även köpa in ett dödsbo samt forsla bort det som inte ska användas mer.

Vi åtar oss uppdrag i och runt Alingsås men även längre bort om det skulle vara aktuellt.

Vid dessa uppdrag finns det lite olika former av upplägg så det bästa är att kontakta oss så kan vi säkert komma fram till ett bra upplägg. Om så krävs kan vi även komma ut och titta på plats för att få en bra bild på det som behöver göras.

Försök gärna att inledningsvis beskriva uppdraget så gott det går i ett mejl, ett samtal eller i ett offertformulär här på hemsidan och finns det möjlighet så ta gärna foton och bifoga dem då det underlättar en hel del.

Ett exempel på upplägg kan vara att ni ger oss nyckeln så sköter vi om allt. Ett annat upplägg kan vara att vi enbart anlitas för vissa moment eller delar.

Vid ett större upplägg där vi tar hand om allt kan det då betyda att ni först tar hand om de delar av bohaget som ni önskar att behålla. Önskas transport i detta skede hjälper vi gärna till med det. Därefter kan vi transportera bort vissa delar till kommunens återvinning om något ska kasseras.

Vissa delar av bohaget kanske kan säljas, exempelvis via second hand, loppis eller auktionskammare. Därefter när bostaden är tömd kan vi ta hand om städningen inför överlämningen till nästa hyresgäst eller ägare.

I Alingsås har vi möjligheten att erbjuda en mängd olika tjänster, exempelvis enligt följande:

* Värdering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av dödsbon eller hushåll
* Tömning av dödsbon eller hushåll
* Bortforsling av dödsbon eller hushåll
* Städning av dödsbon eller hushåll
* Sanering av dödsbon eller hushåll
* Uppköp av möbler

Tryggt, Pålitligt och Säkert!

Hjärtligt välkommen till oss på Antikgruppen i Alingsås.

Kontakt

Ni får garanti på allt vi gör – Vi är försäkrade

Varmt välkommen att kontakta oss!

Chatta med oss